En vild jul!

For at fejre The Body Shops 40 års jubilæum og i anledningen af den søde juletid, havde The Body Shop inviteret til et vildt event! Jeg har altid været vild med deres Body Butter, og denne sæson kan du få personliggjort din helt egen Body Butter! Enten til dig selv, eller endnu bedre som en personlig gave.

Igen i år byder de på lækre gaveæsker, som er håndlavet af genbrugsmaterialer i Nepal og ved at genbruge og upcycle produktemballage. For hver eneste solgte gaveæske eller pakkekalender hjælper The Body Shop denne jul med at redde kritisk truede dyrearter ved at genskabe 1m2 regnskov. What’s not to love? <3.

En virkelig smuk gave er The Iconic Collection! Et 40 års jubilæumssæt, fyldt med de bedste produkter gennem tiden. De var en masse andre spændende nyheder! To af mine personlige favoritter er Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask og Matte Lipstick i farven Sienna Rose. Først og fremmest har masken været en “lifesaver” for min vintertrætte hud! Efter jeg brugte den første gang, nævnte min søster spontant at min hud så så “glowing” ud. Jeg kan både se og mærke at den virkelig gennemfugter min hud, prøv den hvis din hud trænger til et boost. Læbestiften er virkelig den helt rigtige “nude” nuance. Jeg har prøvet andre matte læbestifter, som hurtigt får mine læber til at se tørre ud. Det gør denne ikke – win!

Tusind tak f0r et fint event og introduktion til alle de spændende nyheder. Jeg er sikker på at der er noget for et hvert julegaveønske.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar