Estelle & Thild – Fresh Water Lily

Estelle & Thild Fresh Water Lily

Estelle & Thild Fresh Water Lily body care, Estelle & Thild new body care

Estelle & Thild Fresh Water Lily beauty blogger

Estelle & Thild er hurtigt blevet et af favoritmærkerne på badeværelset. Den helt nye body care serie kommer i 4 forskellige dufte. Jeg har prøvet Water Lily og den er bare så skøn! Blid og frisk duft af blomster. Body Scrub’en smelter på huden og exfoliere hele kroppen. Efter badet er det tid til Body Lotion, vil du have endnu mere fugt så findes den også som Body Butter. Jeg skifter lidt mellem de to, alt efter hvor tør min hud føles. Hvis du leder efter en lækker økologisk body care serie, så tror jeg du vil kunne li’ denne her. Næste gang vil jeg gerne prøve Sparkling Citrus Bloom, elsker nemlig også citrusduft. Find den nye serie her.

1Kommentar
  • Det lyder som en skøn serie – jeg ville nok satse på den med citrus 🙂

    13/07/2015 at 07:41

Post end kommentar