Estelle & Thild – Svensk Øko Hudpleje

Estelle & Thild, SUPERBIOACTOVE Repairing Oil Complex,

Age Control Serum Estelle & Thild, Estelle & Thild beauty blog, Estelle & Thild blogger danmark

Jeg er blevet helt vild med den svenske mærke Estelle & Thild. Hele æstetikken omkring produkterne er tiltalende, fine flakoner, smukt print og så er produkterne økologiske. Pernilla Rönnberg er kvinden bag. Som tidligere CEO for et hudpleje brand, blev Pernilla opmærksom på alle de skadelige kemikalier og unaturlige ingredienser der desværre ofte bliver brugt. Hun tænkte over den verden, som hendes døtre, Estelle og Mathilde, vil vokse op. Derfor ønskede hun at udvikle en innovativ hudpleje, som både giver resultater og indholder økologiske ingredienser.

Age Control Serum: Alle de produkter jeg har prøvet fra Estelle & Thild, dufter virkelig dejligt. Det gælder også denne serum. Den indeholder Marine mikroalger, som er med til at forbedrer hudens elasticitet og UV skader. Min hud føles virkelig fugtet.

Repairing Oil Complex: Olien bruger jeg om aftenen. Den indeholder også Marine mikroalger og en blanding af forskellige økologiske olier som gennemfugter og regenerere hudens overflade.

Hvis du har lyst til at prøve noget nyt og økologisk, så ville jeg helt sikkert anbefale dig at kigge nærmere på Estelle & Thild. 

 

3 Kommentarer
 • Hvor er det en fin lille historie, der ligger bag! Jeg har ikke prøvet noget derfra før, men jeg er helt sikkert hooked på emballagen! Hihi 🙂

  01/06/2015 at 18:33
 • Hanna K.
  Svar

  Hvor kan man købe produkterne henne i Danmark? Matas, Magasin? (:

  06/06/2015 at 13:20
 • Det lyder ret fint. Synes svenskere er gode til at lave lækre mærker, både med beauty og mode.

  08/06/2015 at 09:09

Post end kommentar