Et kapitel er slut & et nyt eventyr starter!

glowrepeat, CROWD MARKETING, SOCIAL COMMERCE, social marketing agency, social marketing agency scandinavia, social marketing agency københavn, social marketing agency copenhagen sweden norway, social marketing bureau nordic, social marketing bureau nordisk, social marketing bureau københavn, social marketing bureau copenhagen, social marketing bureau denmark norway sweden

Som mange af jer ved har jeg de seneste to år nydt privilegiet at stå i spidsen for e.l.f. Cosmetics i Skandinavien.

Det har været en fantastisk oplevelse. Med en vækst fra 0 til over 17.000 klubmedlemmer 120.000 followers på sociale medier og over 40.000 blog kommentarer på 18 måneder, har jeg og mine danske, svenske og norske piger sammen med vores fantastiske kunder, slået alle rekorder for kundeengagement og online fællesskab i norden.

Og faktisk har vi knap nået sejrs-runden før e.l.f. er blevet indhentet af sin egen succes. Koncernen er blevet opkøbt for et milliardbeløb og strategien ændret. Det betyder at europæiske marketing i 32 lande trækkes til UK.

Derfor overlader jeg nu tøjlerne til mine engelske kollegaer, og forfølger en anden drøm der har været længe undervejs. Sammen med min partner gennem 12 år (både forretningsmæssigt og privat) åbner jeg nemlig et nyt bureau.

glow:repeat® er et ‘social marketing’ bureau, der genopfinder marketing i en tid hvor traditionel one-size-fits-all massekommunikation overskinnes af forbrugere der vælger og konsumerer information i et højt kvalificeret personligt mix. Vi er en del af en stille revolution indenfor marketing, der skaber fællesskaber, followers, spotter trends, og bygger varige relationer mellem forbrugere og brands på en måde verden aldrig har set før.

Endnu før vi officielt er åbnet kan vi byde velkommen til det nye spændende kunder. Mød os bl.a. sammen med det nye FR//S under modeugen.

Nyt er ikke svært indenfor marketing – rigtigt er svært. Ring eller besøg os i vores nye lækre lokaler på Landgreven 7 for en snak, eller hvis du har et brand vi sammen skal tage et kig på.

P.S. Beauty Academy CPH fortsætter selvfølgelig. Se også vores nye beautyklubber på beautyklubben.dk og beautyklubben.se.

2 Kommentarer

Post end kommentar