Et smut til en oase

helenekilde badehotel

helenekilde badehotel

Sikke tiden flyver! De af jer der følger med på Instagram har måske set at jeg har været lidt rundt omkring :). Både med arbejde, men der har også været tid til et lille smut til Helenekilde Badehotel, for at fejrer fødselsdag i familien. Der er så yndigt! Her vil jeg helt sikkert gerne tilbage til, lige ved vandet og dejligt fredeligt. Vi var der til en enkelt overnatning, festede om natten, mens Lis Sørensen spillede op til dans. Jeg skulle af sted næste morgen tidligt til arbejde, mens de andre dyrkede yoga og hoppede i havet.

Jeg har også været på nogle spændende photo shoots og workshops, i forbindelse med vores nye Beauty Academy :D. Vi sidder i øjeblikket og gør sidste hånd på de fantastiske lektioner, jeg vil blandt andet undervise i networking og sociale medier, det bliver SÅ spændende! Der kommer snart lidt flere billeder.

1Kommentar

Post end kommentar