Eyelash Extension hos Nui Copenhagen

eyelash extension, blue eyelash extension, red eyelash extension, orange eyelash extension, purple eyelash extension, colourful eyelash extension

nuicph, nui cph, nui copenhagen, nui cph klinik

before and after eyelash extension, før og efter eyelash extension, falske vipper, single eyelash extension, nui cph, eyelash extension behandling, eyelash extension københavn

L vipper, vipper til asiatiske øjenvipper, eyelash extension asian, eyelash extension asiatiske vipper

Sara Maria Dyrberg nui cph, Sara Maria Dyrberg model og ejer af nui cph

red orange lashes, fake lashes, cool eyelash extension, fun eyelash extension

nui cph eyelash extension behandling, eyelash extension københavn centrum, eyelash extension single lashes, asian eyes eyelash extension

I går var jeg forbi smukke Sara Maria som er indehaver af Nui Copenhagen. Jeg fik lavet de fineste eyelash extensions! Da jeg er halv japaner, har jeg lidt nedadgående vipper og Sara Maria, rådgav mig til at prøve vippetypen L-lash. Den løfter og giver en flot effekt, hvis du ligesom mig har lige til nedadgående vipper :). Det tog knap to timer og så var jeg udstyret med glam vipper! Du kan vælge forskellige farver og længder, alt efter hvilket look du går efter.

Jeg synes i hvert fald det var skønt at stå op i morges og være klar til dagen med flotte vipper :D. Et helt nyt sæt koster mellem 995,- til 1395,- alt efter om du vil have faux vipper eller mink! For at holde det vedlige, skal de opfyldes ca. hver 2-3 uge, det koster mellem 295,- til 495,-, alt efter vippetype og tid. Sara Maria har lige fået fine nye lokaler ved Vimmelskaftet 41a i København K. og du kan se mere her. Sig endelig til hvis du har nogle spørgsmål, så vil jeg mere end gerne svare ❤. 

10 Kommentarer
 • Hallo bambi 😉 hvor ser du bare fantastisk ud, jeg syntes dog at det er lige lidt for dyrt for min lille pengepung, selvom jeg godt gad at prøve det!
  /Camilla

  05/02/2014 at 09:08
 • Nej hvor er du blevet fin! Vil altså gerne prøve det, men synes lige, det er en tand for dyrt til mit budget! Måske engang i fremtiden 😉

  05/02/2014 at 09:08
 • Pernille
  Svar

  Hvor er det bare mega flot! Hvilken længde har du fået på? 😀

  06/02/2014 at 12:30
 • Kamilla Lau
  Svar

  Det ser også fedt ud med de farvede vipper! Cool hvis man blandede dem med de andre 😀 Er dem med farver dyrere end de “normale”? (:

  06/02/2014 at 12:31

Post end kommentar