Få 20 % rabat hos ghd – Mine favoritter

Til og med mandag er der 20% rabat på ALT hos ghd! Hvis du har brug for inspiration, kan du tjekke ghd bloggen ud, her laver vi dagligt indlæg med tips og hårguides. Jeg kan i hvert fald anbefale krøllestavene, som jeg bruger næsten dagligt. Jeg skifter mellem creative curl wand og classic wave wand, alt efter om jeg vil lave fine krøller eller bølger. Hvis mit hår skal være helt glat bruger jeg platinum styleren i hvid. Jeg bruger altid en form for heat protection, enten curl hold spray eller heat procetion spray. Af børsterne er paddle brush min favorit til at rede mit hår igennem og oval brush med vildsvine hår til at style mine krøller og hovedbundsmassage 😀 Og så er den til en mere budget venlig pris end Mason Pearson, den koster nemlig kun 239,- og nu med de 20% i rabat 191,-. Sig til hvis du skal have nogle tips eller vejledning :D.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar