Fashion Resales Event

Fashion-resales, genbrugstøj, sælg dit tøj, 2nd hand clothes

fashion-resales.dk

wagamama mad, wagamama food, wagamama event

røde sko, red shoes

fashion resales, fashion resales showroom

Fashion Resales Event

rababersodavand, bornholm sodavand

leopard sko

emma

fashion resales event, fashion resales blogger event

Forleden var jeg et et hyggeligt event hos Fashion Resales! I deres showroom i hjertet f København, er der fyldt med skønne 2nd hand sager! Alt lige fra fine sko, til silkekjoler, til farverige bukser og flotte jakker. Vi fik lækker mad fra Wagamama, mens Ditte og Christina fortalte om konceptet.

De vil sælge secondhand tøj, sko og accessories for de kvinder, der ikke har tid eller lyst til at gøre det selv. Og det er noget jeg kan nikke genkendende til :). Jeg har virkelig meget tøj liggende, som har brug for et kærligt hjem. Men tiden har jeg desværre ikke, derfor er Fashion Resales bare perfekt!

De samarbejder med Ungdommens Røde Kors og støtter deres fantastiske arbejde, som gør en forskel for udsatte børn og unge. For at rejse så mange penge som muligt i den gode sags tjeneste, har de fået en masse cool kvinder som ambassadører, som alle donerer hele overskuddet fra salg af deres ting til velgørenhed. Blandt andet, Julie Fagerholt, Caroline Fleming og Charlotte Eskildsen, lækre sager kan du få fingrene i!

Du kan se mere på fashion-resales.dk. Hvad gør du med det tøj du har liggende? :). Jeg skal have samlet nogle kasser til Ditte og Christina, og det kan du også, hvis du har lyst!

 

4 Kommentarer
 • Lisbeth
  Svar

  I er så seje Christina og Ditte!! Håber alt det bedste for jer – det fortjener I virkelig!!

  04/04/2014 at 08:55
 • Karina Lorensen
  Svar

  Sikke en god idé! Jeg har også en masse i gemmeren! Har egentlig enten smidt det ud eller gået ned i den lokale genbrugs.

  10/04/2014 at 14:09

Post end kommentar