Fashion Trend Feature

deichmann, deichmann ss15, pink high heels, diechmann trend magazine, summerbird flødeboller, leopard sandaler

For nogle måneder siden blev Rikke May og jeg  interviewet til Deichmann’s sommer magasin. I sidste uge fik jeg resultatet ind ad døren, samt en masse sko og chokolade :D. Jeg er altid beæret hver gang nogen spørger, om et par ord fra min side af. Jeg kan afslører at både en garderobe artikel og et udenlandsk rejsemagasin også har nogle skriverier på vej.

I Deichmann’s magasin viser jeg nogle af mine sommerfavoritter frem. De pink hæle er allerede en favorit i klædeskabet, og de bliver bare endnu flottere når man har fået lidt sommer kulør. Alle skoene kan findes i butikkerne og online nu.

1Kommentar
  • Henriette Poulsen
    Svar

    Sejt gået!

    08/06/2015 at 09:30

Post end kommentar