Fem Favoritter

Som noget nyt, vil jeg hver måned vise jer mine fem favoritter :). Denne måneds faves er:

1. Palmolive Mineral Massage. Indeholder salte fra Det Døde Hav, ekstrakt af aloe vera og er uden parabener. Skøn til at massere kroppen med i badet om morgen, gør huden blød og klar til sommer!

2. ACO Sun Kissed Face Cream. En fugtgivende ansigtscreme, som giver en let selvbrunende effekt. Indeholder Vitamin E og er uden parabener. Da solen ikke skinner så meget i DK endnu, må man tage andre midler i brug ;).

3. Matas Natur Body Butter. Fyldt med sheabutter, shoreabutter, økologisk aloe vera og gojibær. Produktet er svanemærket og er uden farvestoffer og parabener. Fås med og uden parafume. Denne body butter er så lækker! Gør huden ekstra blød og fugter meget.

4. Botanical Extracts Hand Restore. Indeholder blandt andet jojoba olie, sheabutter, rose og lavendel olie. Er uden parabener , farve og sulfater. Jeg er storforbruger af håndcreme! Selvom den indeholder en masse lækre olier, er den slet ikke fedtet og trænger hurtigt ind i huden.

5. Sparitual Nail Polish i farven Strike A Pose. Neglelakken er fri for toluen og formaldehyde. Neglelak i pink, koral og lyserøde farver er bare lige mig!

3 Kommentarer
  • Uh gad godt prøve den håndcreme!

    29/06/2012 at 17:13
  • Lakken ser fin ud! Jeg har selv et par stykker fra Sparitual og jeg er meget begejstret for dem.

    29/06/2012 at 19:19
  • Elsker også Palmolive Mineral Massage. Den gør bare brusebadet lidt sjovere og huden lidt blødere!

    29/06/2012 at 23:25

Post end kommentar