Flora Dania Event

Torvehallerne dannede rammer omkring Flora Dania’s fine event. En masse gartnere stod parat til at fortælle om de skønne blomster og planter, og jeg elsker blomster, især orkideer er min favorit! Når jeg en dag får mig en have, skal den fyldes med frugttræer, bær, blomster og en køkkenhave :). Jeg fik hørt om spændende luftrensende planter, kiggede på kødædende planter og spist en masse lækkerier med planter i! Blandt andet kage med thaibasilikum, ramsløg sandwiches og mynte is, mums! Se flere billeder her.

4 Kommentarer
 • Christina Larsen
  Svar

  Hvor fint! Jeg elsker også blomster 😀

  07/06/2012 at 16:23
 • Jeg har altid været en blomsterdræber 🙂 Men Pernilles kjole er virkelig lækker. Ved du hvor den er fra?

  07/06/2012 at 22:23
 • Jeg er også vild med orkideer – og de er så nemme at holde, hviket er et plus for mig 🙂

  08/06/2012 at 06:24
 • joy
  Svar

  love these beautiful pictures, I will visit this blog offen:)

  08/06/2012 at 07:33

Post end kommentar