Fra Olso til London

Jeg har simpelthen så mange gode nyheder at fortælle, og hver gang jeg lige har et øjeblik og tænker “nu skal jeg blogge om det” så er den stund allerede væk igen. Men nu fik jeg endelig lejlighed, til at fortælle jer de gode nyheder :). Nogle af jeg har nok allerede set det på instagram, men ghd Scandinavia har udvidet samarbejdet med glow:repeat, og nu arbejder vi både med Danmark og Norge! Jeg er så glad og stolt, og har også budt velkommen til en ny medarbejder nemlig Trude. Trude er fra Oslo og har for nyligt startet sin egen makeup blog, som du kan tjekke ud her. Udover at arbejde for mig, er hun også en dygtig makeup artist. Vi har allerede været på en del forskellige shoots.

Jeg er lige kommet hjem fra en spændende forretningstur fra London ( jeg lover at fortælle mere snart ;)), men inden da var jeg i Oslo med ghd, til et stort show. Du kan se mere om eventet her. Det var fantastisk at møde det norske ghd team, og vi er allerede i fuld gang med en masse spændende aktiviteter og strategier for Norge, du kan blandt andet se den norske blog her.

Nu løber jeg af sted igen, da jeg lige skal nå at forberede dagens sidste opgaver. I morgen er der gallapremiere på “Flaskeposten fra P”, hvor en af vores andre kunder Nohrlund, skal servere cocktails. Jeg tager forbi den røde løber og tager billeder, husk at følge med på snapchat “emiliedelance”. See you :-*.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar