Fremtidens hårtørrer – Dyson Supersonic

Jeg er betaget 👏. Denne futuristiske hårtørrer fra Dyson, kaldet Supersonic, er et hit 🎶. Udover at den ser speciel ud, så fungerer den bare super godt til min hårtype! Jeg har langt og kraftigt hår, og det kan normalt tage ret så lang tid at tørre det 😴.  Det går stærkere med Supersonic, og så gør den mit hår “glattere” 💙.  Det er som om at den ligger mine hårs skællag mere ned, så det fremstår mindre kruset og frizzy –  big win 🙆.  Om det er den koncentrede luftstrøm, de negative ioner eller begge dele der gør det, jeg er ihvertfald fan 😍. Den har 3 hastighedsindstillinger og 4 varmeindstillninger lige fra kold til 100°C.  Den vejer lidt over 600 gram og er nem at håndtere. Jeg tænkte at en hårtørrer bare var en hårtørrer, men denne her gør virkelig en forskel på mit hår 🎉 .

2 Kommentarer
  • Vil så gerne prøve den en dag 🙂 Den lyder til at være virkelig god!

    04/04/2018 at 23:28

Post end kommentar