ghd Copper Luxe event på Kurhotel Skodsborg

Billeder af Bee og glow:repeat

“Be as bad as you want, but be good to your hair!” det var temaet til det eksklusive ghd event, vi afholdte på det skønne Kurhotel Skodsborg. Jeg elsker at planlægge events! Alt lige fra location, til mad, underholdning, decor  – jeg vil gerne have at det hele går op i en højere enhed :).

Hvert år overgår ghd sig selv og laver nye limited edition farver, gavesæt og tilhørende kampagne. I år er “it” farven en lækker kobbernuance kaldet Copper Luxe. Selve kampagnen med mugshots og “bad girl” vibe, har været så sjov at arbejde med! Alle vores skønne gæster var heldigvis med på at få taget et mugshot med et instax polariodkamera ;).

Den stod på limousinekørsel op ad Strandvejen med mini champagner og chokolader. Ved den lune pejs, blandt de bløde sofaer hos Kurhotel Skodsborgs nød vi lækkerier og drinks. Kasper fra ghd, viste et super cool look på min norske assistent Trude – killer curls! For at fuldende sit “bad girl” look, kunne man få en “temporary tattoos”! Jeg fik et par stykker, og følte den virkelig ;).

Udover en lækker gave fra ghd, fik vores gæster en ekstra personlig gave. Dygtige smykkedesigner Charlotte Christina Larsen, som har smykkebrandet facon facon, lavede nogle cool halskæder på stedet! En super flot halskæde i rodineret sølv, hvorefter man kunne bestemme om man ville have sine initialer, et bogstav eller et årstal stemplet i. Tusind tak til alle vores gæster, samarbejdspartnere, ghd og mit glow:repeat team – you rock!

Husk at følge med på ghd’s blog, hvor vi dagligt opdatere med beauty nyheder, guides og giveaways.

Det har været nogle gode travle måneder, og jeg kan slet ikke tro at året er ved at være omme! Jeg har arbejdet på en masse spændende ting, og jeg glæder mig helt vildt til 2017 :D. Der kommer snart en opdatering omkring #worklifeblend, stay tuned!

2 Kommentarer
  • Det ser sørme hyggeligt ud 🙂
    Og hvor fedt med mug shots! 😀

    12/12/2016 at 18:12

Post end kommentar