ghd Platinum Launch Event

ghd platinum dk event, ghd cupcakes

Christian Bitz fordrag, Christian Bitz ghd event

ghd platinum event dk

platinum styler ghd

pernille ghd lead stylist

ghd frisør show, ghd launch platinum

ghd hårmodeller

musemechannel

ghd styling, ghd hår, ny ghd styler

I dag kommer ghd’s helt nye styler, nemlig Platinum! Jeg har prøvet den i nogle uger, da vi er heldige at have ghd Scandinavia som kunde hos #glowrepeat. Den findes i to varianter, hvid eller sort. Jeg er vild med den hvide! Den passer godt ind i vores Beauty Studio :).

For nogle uger siden blev der afholdt launch event i København, som startede med et sjovt foredrag af Christian Bitz. Så kom skønne Pernille på banen og fortalte om den nye styler! ghd har undesøgt at de fleste stylere når op til 230 grader, dog er den optimale temperatur for hårstyling, som ikke forårsager skader, omkring 185 grader. Det er der selvfølgelig i ghd’s stylere!

Med tre sensorer i hver plade, forbliver den nye styler konstant ved den temperatur, selv når du kører den igennem dit hår. Den har også fået et nyt “ønskeben” hængsel, som gør at det er endnu nemmere at holde pladerne sammen,og den glider nemt gennem håret.

Mange bruger styleren til at glatte håret med, men hvis du har mod på det, så kan man også lave flotte krøller med den! Faktisk synes jeg at det nemmere med den nye Platinum, da den nye form også betyder at den har afrundede flader, som gør det lettere at lave de de roterende bevægelser, som udmunder i fine krøller. Den koster 1.899,- og kan findes her.

Jeg havde arrangeret at MuseMeChannel kom forbi og filmede eventet, se videoen lige her!

Ingen Kommentarer

Post end kommentar