Gina Tricot @ The Feminine Fit

The feminine fit, gina tricot The feminine fit, the perceft jeans ginatricot, The feminine fit

royal copenhagen tallerken, royal copenhagen plate

gina tricot event,  gina tricot blomster, gina tricot blogger event

modebloggere, fashion bloggers

burgers, burger gina tricot

selfie

The feminine fit gina tricot, gina tricot pr, gina tricot sweden pr

Molly highwaist jeggings, gina tricot Molly highwaist jeggings, højtaljede jeans, highwaisted jeans

fashion blogs, tina maria, blog mode

gina tricot designer jeans

fashionbloggers, danske modebloggere

Tina Maria, Moi, Trine, Frede, Lily, Acie, Mie & Christina

gina tricot ripped jeans, ripped jans, boyfriend jeans, Amanda boyfriend jeans

cheesecake, ostekage

The feminine fit gina tricot blogger, boyfriend jeans, boyfriend denim

I torsdag var jeg sammen med en masse skønne bloggerpiger, til et super hyggeligt event i Gina Tricot butikken på Købmagergade. Efter lukketid blev butikken transformeret om til en intim bugerresturant, med fritter og cheesecake, yummy! Smukke Tina Maria var min borddame og mens vi satte tænderne i de lækre burgere, fortalte de søde piger fra Gina Tricot om designprocessen af de cool jeans, trendspotting og fitting på en masse forskellige pigekroppe, for at få de mest velsiddende bukser.

Godt mætte, gik vi i gang med at prøve jeans! Jeg havde i noget tid, tænkt på at shoppe nogle boyfriend jeans, så dem gav jeg mig i kast med! Modellen hedder Amanda og er super dejlige at have på. De findes i den udgave jeg har på, og en som er mere ripped. Til hverdag vil jeg style dem ligesom på billedet, en t-shirt og et par sneakers. For at peppe dem lidt mere op, et par pangfarvede stiletter og en pink blazer!

Jeg prøvede også modellen Molly, som er helt højtaljet, dem overvejer jeg også at købe. De er super strechy og jeg kan godt li’ at de stramme maven og taljen ind :). De findes i 4 forskellige farver. Ellers var der også lavtaljede jeans Matilda, Kristen og Madeleine jeans med lynlås detaljer ved anklen og Isabella modellen med destroy-effekter. Du kan se dem alle sammen her. Har du en favoritmodel i jeans?

4 Kommentarer
  • Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

    27/02/2014 at 09:37
  • De er så fine til dig! Tror jeg skal forbi GT og prøve dem en dag 🙂 Min absolutte favorit er modellen Lisa fra GT, som jeg har i fire farver 🙂

    27/02/2014 at 12:35

Post end kommentar