Gotland – Bedre end Ibiza

I hvert fald har Visbys strandklub Kallis, vundet over Ibiza som Europas bedste beach club 🌴🎉🍸Og wauw flot er den! Med store hvide chaiselonger, palmer og et rejehop fra stranden🐬. Dagen efter Roskilde Festival, var kufferten pakket med standvenlige gevandter, og billetten sagde Visby, som ligger på øen Gotland. En virkelig charmerende ø, hovedbyen Visby er en gamle middelalderby, som er omgivet af en imponerende ringmur og spændende historier. Vi var der dog ikke på grund af ferieplaner, men var endnu engang så heldige at skulle af sted med arbejdet.

Instax Sverige har nemlig indgået et stort samarbejde med NRJ Sweden, en af Sveriges største radiokanaler, og har i den forbindelse opført et helt instax hus lige ved stranden! 🌊 Vi har stået for det cool banner, som du kan se på husets side, samt decor og props, som selvfølgelig er instax-ready! Behøver jeg sige mere end flamingo badedyr, longboard og lemonade? ✌ 🍹 📷

Hvis du skulle være på disse kanter, må du endelig besøge instax huset, som ligger lige overfor den fantastiske beach club Kallis! Vi har planer om at komme igen i august for at skyde noget film og få en cocktail eller to 💃.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar