Green Sushi Date

Håber i har haft en dejlig weekend :). Min startede med sushi date på Green Sushi, som ligger tæt på mit kontor i indre København. Jeg var heldig og havde fået middagen af Groupon, og da jeg elsker sushi, måtte jeg prøve dette økologiske og bæredygtige spisested. Mmm vi startede med lynstegt tun i teriyakisauce og tangsalat og derefter en masse lækker sushi med både brune og hvideris, så lækkert! De bruger økologisk opdrættet laks, og tun og yellowtail er fisket efter bæredygtige principper. Det var en dejlig fredags date, inden vi smuttede videre ud i nattelivet :). Hvis du er vild med sushi og andre lækre sager, har Groupon ofte gode tilbud. Middagen kostede normalt 600,- men vi fik det til halvpris, yay! Så kan man jo gå lidt oftere ud og spise :D.

9 Kommentarer
 • Årh hvor lækkert! Sushi kan man altid bruge 😉

  25/02/2013 at 12:06
 • Nej hvor lækkert! Jeg har aldrig prøvet det, men har så gerne viller prøve den restaurant! Sushi er klart min livret <3

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  25/02/2013 at 12:33
 • Det ser bare så hyggeligt ud 🙂

  25/02/2013 at 16:32
 • Årh, jeg elsker sushi, og Green Sushi laver noget af det bedste 🙂 Er også ret tosset med Bionade 🙂

  25/02/2013 at 18:41
 • Ann
  Svar

  Jeg søgte efter nogle gode sushi restauranter i København, da jeg skal på ferie til oktober. Mums. Det ser bare godt ud. Jeg satser på at finde et par gode tilbud, så jeg kan tage mine sushi-elskende knægte med derind…

  26/08/2013 at 20:53

Post end kommentar