Gyldne Beauty Tips

flower dust lotion, shimmering moisturiser, madara body lotion, flower dust lotion madara shimmering moisturiser, glimmer creme, oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Scrub, Swedish Spa Exfoliating Body Scrub swdish spa, body scrub, L'oréal Mythic Oil, elf cosmetics, Studio Body Glow, krop guld glimmer, shine krop, guld glimmer til kroppen, kropsglimmer, oli med glimmer, guldstøv

guld olie, gold olie, acorelle, acorelle oil, Glittering Dry Oil Acorelle

Jeg er vild med lidt gylden glimmer på solbrun hud! Men inden jeg smørrer mig ind i olier og cremer, exfoliere jeg kroppen først. Jeg har testet Oriflame’s Swedish Spa Exfoliating Body Scrub. Den dufter dejligt og indeholder salt og mandelskalsgranulat, ingefærolie, sød mandelolie og E-vitamin.

Hvis jeg gerne vil have et let shine og masser af fugt, bruger jeg Mádara flower dust lotion – shimmering moisturiser. Den økologiske creme indeholder glimtende mineraler og nordisk rose hypen, så fin på kroppen!

På benene elsker jeg olie :D. Lige nu er favoritten fra Acorelle, et fransk økologisk mærke. Den indeholder også naturlige mineraler som giver glimmer, samt Ylang, Orange, Vitamin E.

På kravebenet og ryggen, må der godt komme lidt ekstra glitter på og her bruger jeg e.l.f.’s Studio Body Glow, som giver det flotteste guld look.

Til håret er jeg vild med L’oréal’s Mythic Oil, som indeholder både avokado- og vindruekerneolie. Den fugter mit hår og og gør det mere blankt.

8 Kommentarer
 • Elsker, elsker, elsker Mádara…også deres power-glød af en lotion her!

  19/07/2013 at 14:51
 • Ohj det ser ud til at være lækre sager 😀

  19/07/2013 at 18:16
 • Sikke mange lækre produkter du har dig dér! 😀

  19/07/2013 at 21:09
 • Hold da op… har du alle dem?
  Jeg overvejer at anskaffe én… nok mest til arme, ben og måske kraveben… hvilken vil du så anbefale? (Gad da godt at have dem alle, men tror lige jeg nøjes med én først)

  26/07/2013 at 21:00

Post end kommentar