Hair Inspo – Gyldne Nuancer

hair inspo, side swept bangs, jennifer lopez hair, jessica alba hair, ombre hair, golden hari, jlo hair, kim kardashian hair, Nicole Richie hair,

I eftermiddag skal jeg hen til dygtige Ofia, som har en salon på Frederiksberg! Jeg skal nemlig have en hår-makeover :D. Er spændt og også lidt nervøs! Går nemlig ikke så tit til frisøren, tror sidst jeg blev klippet var for lidt over 1 år siden. Jeg håber på lidt J.Lo’ish nuancer, som ville være fint til sommer! Og måske skråt pandehår! Har tænkt på det i 100 år, men ved ikke helt om jeg tør tage springet. Jeg må lige høre Ofia ad, hvad der vil passe til mig. Her er lidt flotte ladies, hvis hår, jeg synes er ret lækkert! Se med senere på Instagram, hvor jeg poster fra Ofia’s Salon :).

6 Kommentarer
 • Uhh det lyder spændende 🙂 jeg glæder mig til at følge med på Instagram.
  /Camilla

  31/03/2014 at 07:52
 • Uhh, så spændende søde 🙂
  Glæder mig til at se resultatet ..

  // Liselotte

  31/03/2014 at 10:19
 • Stinna
  Svar

  Ih så det godt på insta! Det er så pænt til dig 😀

  10/04/2014 at 14:07

Post end kommentar