Hår makeover af Ofias

ofia, frisør ofia

frisør ofia, ofias, frisør frederiksberg, god frisør københavn

hår før frisøren, hår makeover, hair makeover, ofias frisør

lys med blomster, candles with flowers

frisør ofia, hår salon, frederiksberg hår, ofia

striber i håret, hair colour, frisør hårfarve

mixing hair colour, mikse hårfarve

at lave striber i håret, lysestriber, ofia frisør striber, lyse striber københavn, lyse striber frederiksberg frisør

blomster

philip b eddike spray til håret milk shake skum til håret, milk shake hair products, milk shake hårprodukter

klippe hår, frisør københavn, frisør frederiksberg

oribe shine spray, oribe texture spray, oribe hair products, oribe hår produkter

before and after haircut, fore and after lightning hair, før og efter hårklipning, før og efter lyse striber i håret

before and after haircut, fore and after lightning hair, før og efter hårklipning, før og efter lyse striber i håret

nyt hår, ofia makeover, ofia frisør salon

Det er virkeligt sjældent jeg går til frisøren, sidst var for 1½ hår siden. Mest fordi det aldrig bliver helt som jeg forstiller mig og der altid bliver klippet for meget af. Så jeg var spændt da jeg skulle have en hår-makeover af Ofia! Jeg har mødt Ofia en del gange til forskellige events, da hun udover at have sin egen salon på Frederiksberg, også er hårstylist hos ghd.

Ofias fine salon, er super flot og hyggelig, lige midt på  Frederiksberg Allé. Jeg startede med at vise hende lidt hår inspiration, som jeg havde forelsket mig i. Gyldne striber, uden det bliver for rødt, og Hollywood klipning. Og heldigvis var Ofia helt med på den :).

Jeg havde en ret lang udgroning, fra noget gammelt hjemmefarvning og flossede hårspidser, da det som sagt var lang tid siden jeg havde været til frisøren. Ofia startede med at lave to slags striber i hele mit hår. Det havde jeg aldrig prøvet før! Efter en masse striber, fik min udgroning lidt ekstra lysning, så striberne blendede mere naturligt ind i resten af mit hår.

Og så til klipningen! Ofia har selv langt flot hår og forstod fuldt ud, at jeg helst ikke vil have klippet for meget af. Omvendt skulle de slidte spidser jo af, og det er første gang jeg er super glad for at få klippet mit hår :D. Mine spidser blev rettet til og jeg fik klippet lidt op foran, så jeg kan lave lidt “side swept” pandehår, når jeg har lyst, men jeg kan stadig få det om bag ørerne.

jeg fik også prøvet nogle nye hårprodukter, som Ofia anbefalede til mit hår. Philip B Detangling Mist, som indeholde æbleeddike, den dufter ikke skønt, men den går ind og forsegler hårets pH værdi. Derefter Milkshake Conditioning Whipped Cream, den dufter til gengæld så lækkert, man får virkelig lyst til at spise den!  Det er en leave-in conditioner på skumform specielt udviklet til at pleje håret, uden at det bliver stift. Til slut mit nye yndlings hårprodukt Oribe Dry Texturing Hair Spray. I stedet for at toupere håret, så sprays den i og giver volume og fylde, den er fab!

Yay, jeg er så glad for mit nye hår og næste gang skal der ikke gå 1½ år før jeg går til frisøren. Om et par måneder skal jeg helt sikkert forbi Ofias igen, og jeg kan virkelig anbefale hendes salon, hvis du leder efter en dygtig frisør i København. Se mere på Ofias website her.

P.S. Ofia sluttede af med at style mit hår med en ghd styler, som du kan vinde på bloggen lige her.

5 Kommentarer
 • Fantastisk resultat 🙂

  14/04/2014 at 11:16
 • Hvor ser det bare lækkert ud dit “nye” hår, så flot med en lysere nuance her til foråret!

  14/04/2014 at 14:32
 • Super flot! 🙂 Jeg tænker også, at jeg skal have lidt lysere hår her til sommeren 🙂

  14/04/2014 at 20:57
 • Hvor er det dog fint til dig! Har længe selv ville prøve Oribe Dry Texturing Hair Spray’en til at give lidt ekstra fylde 🙂

  15/04/2014 at 00:04
 • Betinna
  Svar

  Hvor er det bare flot til dig!! Jeg leder faktisk efter en ny frisør, tror jeg må bestille en tid hos din (:

  15/04/2014 at 18:31

Post end kommentar