HBO Event i Stockholm

Som mange af jer ved, var jeg i Stockholm i torsdags, og dem af jer der følger med på Instagram (emiliedelance) kunne se at jeg hyggede mig med Sex & the City cupcakes og Trueblood sodavand :). HBO havde nemlig føjet os op til deres event, for at dele den gode nyhed om at HBO kommer til norden! HBO står bag serier som The Sopranos, Sex & the City, Girls og min favorit Game of Thrones! Har du en yndlings serie?

Abonnement-servicen samt on-demand bliver tilgængelig i midten af oktober i år i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Den bliver reklamefri og den første service i Norden, hvor man kan streame premierer indenfor 24 timer på alle enheder med en internetopkobling; tv, computer, smartphones og tablets. Alle originale serier, film, dokumentarfilm mm. får nordiske undertekster, selv på helt nye premierer. Abonnementen kommer til at koste ca. €10 per måned. Så cool, så kan man se sin yndlings serie med det samme, uden at vente et halvt år før den kommer til Danmark :).

Jeg var i selskab med søde journalister fra Aller og Cecilie fra SneglCille. Vi hyggede og fik tema-mad, Tony’s meatballs, Game of Thrones stegt gris og Boardwalk Empire salat, så cool! Vi fik også set  første afsnit af en helt ny serie “Magic City”, som foregår i 1959 i Miami, om gangstere og glamourøst hotel liv, så spændende ud! Bagefter kom der letpåklædte damer ind med drinks og der blev sunget Frank Sinatra sange, inden turen atter gik mod København. Se flere billeder her.

14 Kommentarer
 • Ej hvor ser det fint og hyggeligt ud 🙂

  03/09/2012 at 12:15
 • HBO laver de bedste serier og har altid gjort det! Det ser ud til at have været et virkelig gennemført event. Jeg føler en smule jalousi komme snigende. 😉

  03/09/2012 at 12:27
 • Ej hvor fedt, jeg er en sucker for HBO! 😀

  03/09/2012 at 12:36
 • Stina
  Svar

  Jeg elsker Sopranos (:

  03/09/2012 at 14:27
 • Det lyder som et helt eventyrligt event! 😀

  Min yndlings serie er Grey’s Anatomy, som jeg også streamer fra nettet af, da jeg slet ikke har tålmodigheden til at vente på at den kommer til Danmark, når der er lavet ny sæson. Det er sjovt at når vi nu er i år 2012, at sådan noget som film, musik, etc stadigvæk har så sene premierer her i Danmark sammenlignet med resten af verden. Jeg bander og svovler i hvert fald tit over det her med, at der fx. er en sang på en hitliste i England, som så ikke har fået release i Danmark – dybt åndsvagt, når der nu findes You Tube. Intet at sige til nogle gange, at folk downloader ulovligt.

  Men super fedt med HBO – det bliver jeg sikkert en flittig bruger af. 😉

  03/09/2012 at 20:25
 • Det bliver så fedt! Jeg er jo en SATC by heart, men Girls skulle også være rigtig fed. Ellers så er Flight of the Concords, Boardwalk Empire, Hung, Big Love og Curb Your Enthusiasm også nogle vildt fede HBO serier.

  Til Debbie; det er altså ikke så lige til det der med at når noget er tilgængeligt et sted, så skal det være det alle steder. Det handler bl.a. om rettigheder, kontrakter og hvad der ellers er af aftaler med f.eks. artisten, Tv selskaber m.m. En artist kan have en kontrakt i et land med et selskab, men ikke i andre lande, og for at artisten også får betaling (hvilket man ikke nødvendigvis gør på Youtube) så skal der foreligge aftaler med Itunes, Wimp, Spotify m.m. eller for at TV selskabet får penge for serien, skal der laves aftaler med en TV kanal eller et film selskab. Derudover kan der være restriktioner fra artist/producent m.m. side, så husk lige dette, til næste gang. Bare fordi det ikke er noget fysisk der skal fra et sted til et andet, behøver det ikke at være noget man gør på 5 min, og så skal man sikre sig at dem der har lavet arbejdet (sangen, TV-serien, filmen) skal jo også have betaling for det.

  //Betina

  04/09/2012 at 14:04

Post end kommentar