Hjælp os med at lancere Delance Fashion Community!Help us launch Delance Fashion Community!

Jeg har tit tænkt at det ville være sjov hvis vi modeinteresserede piger kunne netværke lidt tættere om mode, tøj, skønhed og stil. Derfor lancerer jeg den 3. januar Delance Fashion Community.

Har du spottet en ny trend? Hvad er din yndlings ting i garderoben for tiden? Hvor gjorde du dit sidste kup? Pusler du med DIY? Vintage, hvordan bruger du det? Har du hørt om en event? Tanken er at vi fremover kan dele og søge inspiration hos hinanden om den slags, når det nye  Delance Fashion Community lanceres.

Delance Fashion Community er et slags FaceBook  for modeelskere med integreret forum, hvor du kan friend-connecte, uploade foto albums, dele tips i forummet, se kommende moderelaterede events, optjene gavekort og meget mere!

Men det hele starter med jer, mine dejlige læsere og commenters. Hjælp os med at gøre Delance Fashion Community til en succes, ved allerede i dag at tilføje dig til præregistreringslisten her

5 Kommentarer
 • Det lyder sørme spændende…
  Jeg er jo en sucker for modeforums o.lign, så det skal jeg da helt sikkert se nærmere på..

  30/12/2009 at 09:31
 • Tanja
  Svar

  Ja, det lyder virkeligt lækkert.
  Jeg faldt først over din blog igår, men fornemmer ligesom, at jeg kommer til at stikke snuden forbi her, når inspirationen lige mangler.

  30/12/2009 at 11:55
 • Skal helt klart også se nærmere på det 🙂

  30/12/2009 at 22:28
 • Næ, det lyder da interessant. Huserer i forvejen på et par stykker, men man kan nok altid bruge mere inspiration. :o)

  01/01/2010 at 15:33

Post end kommentar