Hemmeligt Projekt – Coming Up!

paisley print, kudibal, paisley print sæt, paisley print bukser og skjorte, paisley print set

dea kudibal, kudibal aw15

Vicki Bjerknes

christmas cupcakes, julecupcakes, royal copenhagen

kudibal scarf, tørklæde kudibal

rikke may

kudibal guld sæt, kudibal brokadestof

sweater med blondekant, sweater with lace trim, black lace sweater, sweater med blonder

Måske så du med på Instagram i sidste uge? Ihh jeg er simpelthen så spændt på et upcoming projekt, som jeg er så heldig at være en del af sammen med Rikke May, Malsen, Starklint og Kudibal. Men inden jeg kan afsløre hvad det hele går ud på, så vil jeg vise jer lidt af den kommende kollektion fra Kudibal AW15.

Jeg er bare helt vild med de smukke paisley print sæt Kudibal laver! Det er lavet i lækkert stretch silke og så dejligt at have på. Der er også lune sweatre med blonde detaljer på ryggen, guld brokadestof (på min ønskeliste) og fine tørklæder. Du kan se flere billeder her.

Og stay tuned for flere updates om det cool projekt, som et hemmeligt lidt endnu ;).

4 Kommentarer
 • Uhhh det bliver så spændende 🙂

  16/12/2014 at 10:40
 • WOW, den sidste er godt nok lækker! Send mig gerne sådan en tak! 😉 <3

  16/12/2014 at 11:57
 • Wheeeeee. Det bliver SÅ spændende…

  Trut.

  XX
  R

  17/12/2014 at 12:35

Post end kommentar