Hey Mr. DJ play that song!

bang og olufsen,beoplay h6, b&o headphones, bang olufsen headphones, b&o, hp slate, hp computer

hp slate, hp tablet, hp mini tablet, hp slate tablet

musik blogger, music blogger, b&o høretelefoner, agavegreen, beoplayh6, beoplay

teknik blogger, computter blog, bang og olufsen høretelefoner, gadget blog, pige gadget blog

Headphones: B&O PLAY H6 – Computer: HP Slate

Jeg kan slet ikke undvære mine B&O hovedtelefoner! Jeg bruger dem meget på arbejde, her hører jeg klassisk musik, mens jeg sidder og arbejder. Det føles skønt at kunne lukke alt andet ude, mens man sidder og koncentrere sig at lave nye præsentationer, redigere videoer, skrive mails og meget mere. Favoritmusikken på arbejde, er for tiden Ludovico Einaudi med albummet Divenire, fantastisk klaverspil! Og så er jeg også ret vild med soundtracket fra Oblivion. Det er både dystert og smukt :). Jeg er ikke så god til at høre musik med sang på, når jeg arbejder, så kommer jeg til at synge med ^_^.

Men når jeg har fri elsker jeg at lytte til f.eks The Weeknd, Banks og  James Blake. Så sidder jeg i min hvide sækkestol eller er på farten på min cykel, med cool musik i ørerne! Og så er jeg glad for at have mine B&O på, udover at de er flotte, så er lyden fantastisk! Har du noget favoritmusik for tiden?

 

4 Kommentarer
 • Wauw hvor er de fede.
  De skal helt sikkert på min ønskeseddel.

  // Liselotte

  03/03/2014 at 08:49
 • Øj, din blog er faldet helt sammen søde 🙁 Sidebaren er for mig nede i bunden nu.
  Flotte hørebøffer! 🙂 Jeg kører i bil til arbejde nu, så jeg hører bare P3. Men på cykel bruger jeg mine Jabra hørebøffer 🙂 Hvis du kan lide Oblivion, så kan du sikkert også lide TRON musikken 🙂

  03/03/2014 at 18:32

Post end kommentar