HomeSpa Duftlys

Det er skønt når ens stue, badeværelse eller soveværelse dufter dejligt! HomeSpa har lavet 3 varianter duftlys, Limeleaf & Papaya Soja, Orange Vanilla Soja og Vanilla Lavender Soja. Udover de dufter skønt, kan lyset bruges som bodylotion, da det er lavet 100% økologisk soja og æteriske olier.

Jeg har selv været i gang derhjemme :). Tænd lyset og nyd et bad mens voksen varmes op. Pust lyset ud og brug fingrene til at smøre den bløde creme på hele kroppen, kan også bruges som massage olie. Mums, nu dufter både dit hjem og krop dejligt! Duftlysene koster 80 kr og har en brændetid på 25 timer. Du kan finde dem lige her.

Jeg elsker når man både kan købe et lækkert produkt og samtidig støtte op om en god sag!  Duftlyset er en del af en informativ kampagne om Lupus. Lupus er en kronisk inflammatorisk sygdom som kan have indvirkning på flere dele af kroppen. En del af overskuddet fra HomeSpa lysene vil blive doneret til en dansk organisation, der enten er involveret i lupus research eller støtter lupus patienter og deres familier. Der vil komme en officiel udmelding d. 10. maj for at markere World Lupus Day. Se mere om kampagnen her.

bloglovin

4 Kommentarer
 • stine
  Svar

  Vildt at man kan bruge det som creme 😀

  27/03/2012 at 12:22
 • jeg har selv et duftelys hjemme hos mig, som jeg både bruger til hygge, duften og så til creme til mine ben. det er lidt smart.

  xoxo
  TWO// MINDS

  27/03/2012 at 19:20
 • Fedt man kan bruge det som creme!
  Jeg elsker duftlys 🙂

  28/03/2012 at 08:08
 • åh det er så lækkert med duftlys til hjemmet 🙂
  Har dem med vanilla. Det er så god en duft:)

  28/03/2012 at 14:00

Post end kommentar