HP Envy X2 @ Envy is my middle name

Som jeg fortalte jer forleden, havde jeg min nye HP Envy X2 med til modeugen <3. Og jeg kan godt forstå den hedder Envy til mellemnavn! Min kæreste har nemlig sendt den meget lange øjne :D. Den vejer lige knap halvandet kilo, kan laves om til en tablet (!) og har touchscreen, så cool! Den var nem at have med rundt og holdt godt på batteriet, selv de lange dage på farten. Her er lidt billeder fra modemesse, pit stop efter kaffe og kage, modeshow og de to øverste billeder er taget med selve HP’en, som har indbygget 8 MP kamera og yes – Beats Audio højtalere! Med mit arbejde er det, bare skønt at kunne have sådan en lille fiks sag med rundt.

Jeg er fan af konceptet med at den kan deles i to, har nemlig længe ønsket mig en tablet og en ny computer, men tænkt at det var fjollet at shoppe begge dele. Nu er løsningen fundet! Hvilken computer har du? Og har du prøvet det nye windows 8? Man skal lige vende sig til det, men nu er jeg efterhånden ved at lære det :D.

21 Kommentarer
 • Har du prøvet en iPad, jeg er nemlig i tvivl om hvilken tablet jeg vil have og har faktisk ikke set på denne som jo så også er en laptop (genialt).
  Er kvaliteten god, mange fortæller mig nemlig at iPad har en bedre kvalitet og feel end de fleste andre. Men jeg synes jo stadig at ipad’en er alt for dyr især fordi jeg ikke er det store app menneske og ikke behøver 117 apps på min tablet.
  Knus Eva

  08/02/2013 at 10:15
   • Jeg er også vant til PC, men alle bliver ved med at sige jeg burde købe MAC!!!
    Men venter nok med at købe da min laptop kun er to år gammel, så det er vist lidt af en forbrugsfest hvis jeg køber én ny allerede og skal til at søge job så snart jeg er færdig med mit speciale.
    Men er spændt på at høre din videre erfaring med den, så som strøm forbrug og holdbarheden.

    27/02/2013 at 10:15
 • Den ser godt nok sej ud. Det kunne være, at jeg skulle investere i sådan en sag næste gang i stedet for at rende rundt med computer, ipad og iphone 🙂

  08/02/2013 at 11:06
 • Hvor den bare smart 🙂
  Jeg har en hp men er lidt hooked på MacBook næste gang 🙂

  08/02/2013 at 12:26
 • Jeanette L
  Svar

  Ej hvor cool! Det ser fedt ud at man kan lave den om (:

  08/02/2013 at 16:33
 • Den er altså smart 🙂 Jeg har selv en HP, og det skal det nok også være, hvis jeg skal have en ny igen 🙂 Er slet ikke Mac fan 😉 Og så har jeg en lille Acer til studiet.

  09/02/2013 at 12:33
 • Den virker virkelig cool! Det er altså smart fundet på. Jeg er ikke helt up-to-date når det kommer til tablets, men vil rigtig gerne eje en. Jeg har en gammel bærbar PC fra Asus, som har fuldt mig i tykt og tyndt de sidste mange år, men når den engang skal skiftes ud, vil jeg helt sikkert overveje sådan en løsning med tablet og PC i én.

  09/02/2013 at 14:06
 • Jeg er til mac… og ting med i foran 🙂

  09/02/2013 at 22:35
 • Ser cool ud 🙂

  10/02/2013 at 19:21
 • Gitte
  Svar

  Hvor sejt! Og fedt med touchscreen (:

  11/02/2013 at 09:39
 • Marianne L
  Svar

  Så den holder godt på batterierne? (: Synes nemlig det er så irriterende at slæbe en kæmpe strømforsyning med rundt! og hvor har dy fundet det der sleeve?

  11/02/2013 at 10:24

Post end kommentar