HP event på D’Angleterre

hp event, hp presse, hvide roser, white roses

Christiane Vejlø, Christiane Vejlø gadget blogger, Christiane Vejlø hp event, Christiane Vejlø fordrag

hotel d'angleterre

hp slate

helle, hp pr

hp event

hotel d'angleterre pynt, hotel d'angleterre dekoration

hp presseevent

hp printer, print fine egne billeder hp

hp computer, hp design

I ved det måske ikke, men jeg ret ret vild med tekniske gadgets (måske lidt geeky, men det er sjovt ^_^). For lidt tid siden var jeg til et fint event på D’Angleterre, hvor HP havde inviteret på morgenmad og hygge.  Seje Christiane Vejlø fortalte om sociale medier, tendenser og hvordan vi bruger de forskellige medier, super spændende!

Vi kiggede på nye HP computere, tablets og printere og den måde man bruger de forskellige devices på. Jeg bruger f.eks min laptop til arbejde, lave præsentationer, redigere billeder og blogge. Min mobil bruger jeg til at instagramme, tjekke mails på farten, og diverse andre apps, så som at købe frimærker, tjekke fitbit og høre musik. Min tablet, bruges faktisk mest som en “hygge” ting, her kigger jeg på webshops, læser online magasiner, tjekker blogs, surfer efter en opskrift m.m.

Hvad er dine vaner med de forskellige muligheder, telefoner, tablets og computere? :). 

10 Kommentarer
 • Lise Jørgensen
  Svar

  Jeg er ikke imponeret over hp – jeg så et program hvor de samlede gamle kasserede printere som ikke virkede mere, heraf mange af dem fra hp. De tog dem til en ekspert som pillede lidt, nogle af dem skulle blot have nye blækpatroner fordi patronerne var indstillet til ikke at virke mere efter en vis periode og 8 ud af 10 kom til at virke igen.
  Mange tekniske produkter er ligeledes indstillet til at stoppe med at virke efter et vis antal år – min hp computer gik også i stykker efter kun at være blevet fire år. Det er da lidt pudsigt?
  Hp er sikkert ikke det eneste mærke, hvor produkter har et tidsbestemt liv, jeg har bare erfaring med netop dette brand.

  23/01/2014 at 08:33
  • Henrik Kirkeskov, HP
   Svar

   Hej Lise
   Rent faktisk er HP en af de eneste af de store leverandører, der ikke har en chip indbygget i printerne, hvilket vi også havde skrevet til Kontanten. Det stunt, som Kontanten lavede på Genbrugspladsen, kunne godt få det til at se ud som om, at HP printerne var kasseret pga en chip havde sagt stop. Det er ikke korrekt. De var højst sandsynligt kasseret fordi deres tidligere ejere ville have en ny moderne trådløs printer med touchskærm, og som både kan scanne, kopiere og printere. En af printerne var jo 12 år gammel – ganske godt gået ikke? Der er absolut intet overraskende i, at de fungerede med et nyt sæt patroner, præcis på samme måde som 9 ud 10 kasserede mobiltelefoner fungerer med et nyt sim-kort. Har du ikke på et tidspunkt kasseret en velfungerede mobiltelefon? Og når der var flest HP printere, er det selvfølgelig fordi HP har så stor en markedsandel.
   Nej, det var en klassisk sort/hvis DR1 Kontant udsendelse. I HP ser vi helst at vores printere bliver ved med at stå ude hos vores kunder. For hvis de skifter, kan det være til en konkurrent. Og dermed er det ikke HP, der skal levere forbrugsstoffer de næste mange år.

   24/01/2014 at 12:45
 • Hej Emilie, du fulgte min gamle blog på Blogspot. Jeg vil bare gøre dig opmærksom på at jeg har skiftet til bloggers delight. Min nye blog hedder: http://inthismoment.bloggersdelight.dk/ og omhandler stadig de samme emner: Livsstil, mad, mode, sex mm.
  Jeg håber at du vil følge mig der! 🙂

  Flotte billeder i dette indlæg btw.

  – Nikita Troest

  24/01/2014 at 09:53
 • Jeg har både haft en computer og en printer, som virker ganske ok for mig. Jeg har aldrig haft problemer med HP 🙂

  24/01/2014 at 10:37
 • Gitte
  Svar

  Mega fin udstilling!

  28/01/2014 at 17:06

Post end kommentar