Hvad jeg har lavet på det sidste

Jeg er ret heldig at få lov til at arbejde med så mange smukke kvinder! Som nogle af jer ved, har vi et beauty studio tilknyttet til glow:repeat. Her har jeg ofte besøg, enten til photo shoots, looks til den røde løber, eller besøg fra ghd HQ’s og deres dygtige hår stylister. Trude stylede smukke Birgitte, som er aktuel i HBO serien Vinyl, den skal jeg have set! Hun blev så flot til Zulu Awards.

Søde Sofie var også forbi, og blev super elegant til den røde løber. Dafydd fra ghd i London, var i København og lavede tre cool looks på Trude, som du snart kan se på blog.ghdhair.dk. Og skønne Pernille som er kreativ chef i Skandinavien var også forbi, og lavede bryllupshår på smukke Emilie og Rika. Emilies look kan du se her og Rikas kommer i næste uge.

I næste uge, får jeg også spændende besøg, glæder mig til at fortælle mere :-*.

2 Kommentarer
  • Sikke nogle smukke damer, og de blev jo bare endnu smukkere 🙂

    27/04/2016 at 09:12

Post end kommentar