I ♥ You

Jeg ville lige give en stor tak til alle jer søde blog piger derude! Tak for alle de awards, er meget taknemlig! Har haft travlt og helt dårlig samvittighed over jeg ikke har fået givet dem videre, men her er links på dem som har været så søde og give en videre til mig. Hvis jeg har glemt nogen, så sig endelig til :). Og så har SweetBee og Ana skrevet om Delance Fashion som i kan læse her: style-redcandy.blogspot.com og  oxentemenina.blogspot.com. Ana’s er godt nok på portugisisk, men google translate kan bruges. Udover det, hvis du gerne vil udveksle blog link så læg en comment, tak!

canadieren.blogspot.com

blikesfashion.blogspot.com

darlingdeedee.blogspot.com

idomakeuproom.blogspot.com

styleartisan.com

thebargainhunterextraordinaire.blogspot.com

jennifermontes.blogspot.com

nutellah.blogspot.com

eyeofthetigerphotography.blogspot.com

thestylemansion.blogspot.com

anaffairwithfashion.com

malsen.blogspot.com

7 Kommentarer
 • Hi I came across your blog and its great!!
  I am following and I hope you will follow mine!
  xx
  http://tunicsandtamarindchutney.blogspot.com/

  21/03/2010 at 03:36
 • Isn’t this something great! Cheers to you from Japan. I’m always a big fan of you.

  21/03/2010 at 04:40
 • I’d like to exchange blog links – already have you on my list 🙂

  http://scarlettswonderland.blogspot.com

  21/03/2010 at 08:57
 • Jeg skriver dig på min blog link liste, håber du har lyst til at skrive mig på din 🙂

  – Glitter Amalie

  21/03/2010 at 10:24
 • Du er på min blogliste så håber du vil smide mig på din også 🙂

  21/03/2010 at 12:41
 • hee girl! Thanks for putting in my name =) and for your lovely comments and support! keep on doing what you do best!

  x sweet bee

  21/03/2010 at 19:31

Post end kommentar