I aften….

50 shades of grey, fifty shades of grey, gala premiere copenhagen shades of grey, gallapremiere københavn fifty shades of grey, mr. grey

…skal alle mine glow:repeat piger og jeg til gallapremiere på Fifty Shades of Grey! Jeg har ikke læst bøgerne, da jeg mest er en sci-fi, action, gyser kind a girl  – er jeg den eneste der er glad for at Walking Dead er tilbage? ^_^. Meeen det bliver nu meget sjovt at gøre sig klar sammen med alle pigerne. Skal dog lige finde ud af hvad jeg skal tage på!! Se med på insta senere, så kan det være du kan hjælpe mig med at beslutte. Er du til Mr. Grey?

6 Kommentarer
 • Er slet ikke misundelig på jer 😛 *Skriger indvendigt*

  11/02/2015 at 09:39
 • Øv, jeg vil også til gallapremiere!! 😀

  11/02/2015 at 09:45
 • Jeg er ikke Mr. Grey typen, bøgerne fangede aldrig mig.. Men ender nok også med at se filmen, med den hype der er omkring den.

  God aften smukke, glæder mig til at se hvad du ender med at have på 🙂

  / Liselotte

  11/02/2015 at 10:39

Post end kommentar