I.C.O.N. Mine naturlige krøller

ICON INDIA Curl Cream

icon hår produkter

1 copenhagen frisør

icon hair

krøllecreme

naturlige krøller

icon danmark

Jeg ved faktisk ikke om jeg nogensinde har vist jer mine naturlige krøller på blogggen. Det er også lang tid siden jeg selv har fremhævet dem, så da jeg var til I.C.O.N. event hos N0. 1 Copenhagen var det sjovt at se alle de krøller igen. Mit hår blev vasket i India serien, som indeholder Moringa og Argan olier, som er god til tørt og skadet hår. Bagefter blev der brugt Curl Cream, som udover olierne også indeholder Quinoa og ekstrakt fra solsikkefrø, som går ind og forebygger skader, samt fremhæver de naturlige krøller. Med en diffuser, blev mit hår fønnet og wauw alle mine krøller kom frem! Der er da lidt old school Whitney over det :D. Det bliver mit nye sommerhår, maxikjole og en tropisk drink, yes! Det var en hyggelig aften med hele det danske I.C.O.N. crew.

2 Kommentarer
  • Wauw det er virkelig smukt

    30/06/2015 at 16:39
  • Årh, det er pænt! 🙂 Vil gerne have sådanne krøller, men mit hår er vist stadig for kort 🙂

    30/06/2015 at 19:42

Post end kommentar