I love my job – #hintghd bloggerevent

Fotos af bymartina & queenbee

Jeg har aldrig været i så god tid med julepynt som før! Godt nok er der ikke pyntet op der hjemme, men på kontoret er der både juletræ, glimmer og stjerner :). I mandags afholdte vi nemlig juleevent for ghd Scandinavia. Vi fejrede ghd’s Arctic Gold jule limited edition, som er alle de lækre stylere i kender, i en ny fin indpakning og varmeresistente taske i gyldne farver. Og med hele Arctic Gold serien, hører der også en julekampagne til. Den hedder #hintghd, og nogle af jer har måske set det på instagram. I kender det sikkert, man hinter kærligt, måske bestemt til kæresten, familien eller sin veninde. Se lige, er den her ikke super flot, ej altså hvor er den pæn! Man synes selv man er ret diskret ikk? ;). Pigerne havde forinden sendt et lille hint om hvad de ønskede sig, så juletræet var fyldt med glitrende gaver.

På ghd’s webshop, kan man netop sende sine kære et hint om hvad man ønsker sig. Jeg ville faktisk ønske at alle webshops gjorde det, min kæreste har netop spurgt hvad jeg ønsker mig til fødselsdag og jul, så jeg må også i gang med at hinte lidt :). Vi har også skudt nogle lokaliseret kampagnebilleder til #hintghd, så husk at følge med på instagram.com/ghdscandinavia og bloggen. Det var i hvert fald så sjovt at skyde dem, glæder mig til at i skal se dem alle sammen!

Kasper og Jeanette fra ghd stylede lækkert hår, mens vi nød hapsere og kager fra Chicalicious, drank cocktails fra Nohrlund og lavede julekugler med glimmer og polaroidbilleder fra instax. Helene lærte os at lave julestjerne, så hyggeligt :D. Med julemusik i baggrunden åbnede vi gaver, og her er det vigtigt at være overrasket, selvom man ved hvad man får. Og alle pigerne havde øvet sig og var så mega gode til det :D. Tusind tak til alle der kom og fejrede en tidlig jul med os, det var så dejligt at se jer!

Se flere billeder på ghd bloggen og facebook!

3 Kommentarer
  • Ser totalt hyggeligt ud! Smukke.damer!
    …og der røg loge sådan et jern på min ønskeseddel, det er rigtigt fint!

    19/11/2015 at 19:54
  • Eii hvor ser det jo hyggeligt ud 🙂 🙂

    08/12/2015 at 13:12

Post end kommentar