I min kuffert har jeg pakket…

Min kuffert er pakket og jeg er snart klar til sommerferie! Når solen skinner og huden har fået lidt kulør, kan jeg bedst lide at bruge en farvet dagcreme. Min favorit for tiden er Estelle & Thild “All In One Tinted Moisturizer”. Den er let i konsistensen og giver en smuk glød til huden. Udover dette, er den økologisk, I love it!

Mine øjenbryn får et pænt og naturligt look, med Anastasia Beverly Hills “Brow Gel” i farven granite. Den er nem at påføre og giver en pæn og kølig nuance af brun. På øjnene er jeg blevet vild med en mat øjenskygge pen fra Gosh Copenhagen og en mørkebrun eyeliner fra Sephora. Jeg er vild med at give huden lidt ekstra glød.  Lige nu bruger jeg en blush/highlighter fra The Body Shop.

Til mit hår er jeg begyndt at bruge Platinum white styleren fra ghd. Jeg har endelig mestret at lave flotte bløde krøller med den! Da mit hår har tendens til at kruse endnu mere om sommeren, er det perfekt at lave krøller med styleren. Samtidig med at du krøller dit hår, glatter du også alt det “frizzy” væk.

Jeg skal selvfølgelig også forevige min rejse, derfor har jeg også pakket mit nye fine instax kamera med! Der er bare et eller andet hyggeligt over polaroid billeder. Nu er jeg klar til at rejse afsted!

Ingen Kommentarer

Post end kommentar