ILSE SUN event

Inden jeg drog på sommerferie, var jeg til et fint event hos Ilse Jacobsen. Nok bedst kendt for sine efterhånden ikoniske gummistøvler, så er Ilse en dreven forretningskvinde. Hun har blandt andet et lækkert spa i Hornbæk, lige ved stranden. Her var vi inviteret på lækre sommerlige cocktails og skøn mad, mens Ilse præsenterede sin nye solcreme linje.

Som noget helt anderledes er ILSE SUN serien baseret på nærende tangekstrakt, som er rig på mineraler og vitaminer. Tangekstraktet er sammensat af to forskellige typer tang, som findes i farvandene omkring Danmark og selvfølgelig også Hornbæk. Tanget skulle især være gavnlige for tør og sensitiv hud.

Jeg glæder mig i hvert fald til at prøver, når turen går til Barcelona med min søster snart :).  Du kan finde ILSE SUN her.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar