I’m back from #vacaylife

kreta plakias, ferie i grækenland 2015, dolce gabbana solbriller, leopard bikini

vandmelon, water melon greece

plakias, skinos plakias, kreta

ferie kreta blog, ferieblog, crete holiday

blomster grækenland, flowers greece

hm palmeprint, hm palm print, honningmelon, honey melon, sund snack

palmer, palms, blue skies

græsk salat, chania mad, chania grækenland, greek salad

hm palme sæt, hm palm print, beach wear palm print

Hej alle sammen :D. Så er jeg tilbage fra 14 dages ferie på Kreta! Det har været SÅ skønt, er fyldt med energi og solskin. Jeg har efterhånden været i Grækenland en håndfuld gange, elsker det! Nogle år har vi ø-hoppet, andre gange rejst Kreta’s kyster rundt, i år valgte vi at tage til en af vores favorit byer Plakias. Her kender vi to familier, som hver i sær lejer fine værelser ud, udsigt til havet, et lille køkken og det hele.

Vi fik også talt med de lokale om situationen som Grækenland er i, de var selvfølgelige bekymret, omvendt var det ikke til at mærke så meget som turist på Kreta og øerne, i forhold til Athen, her kunne vi sagtens hæve i bankautomaterne og bruge kreditkort, vi havde dog hævet lidt ekstra hjemmefra “just in case”. Nu ser det ud til at der er fundet en løsning indtil videre, jeg håber virkelig at der bliver fundet frem til en bæredygtig fremtid for Grækenland.

Vi fik koblet af og nød solskin og havets blå bølger! Måske har du allerede set nogle af billederne på instagram og snapchat (emiliedelance). Vi fik svømmet, solet, var på eventyr i klipperne, spist en masse vandmelon, græsk salat og grillet fisk, mums :).

Mens vi var på ferie skete der en masse gode ting for vores firma glow:repeat, glæder mig virkelig meget til at arbejde og komme i gang med en masse nye spændende kunder. Jeg håber også du har haft en dejlig sommer indtil videre! Og forhåbentlig kommer der også lidt mere solskin i DK.

2 Kommentarer
 • Lyder bare så lækkert med græsk idyl 🙂 Elsker også grækenland og har efterhånden også besøgt landet nogle gange 😉 Fornylig var vi f.eks. på Rhodos i en uge

  20/07/2015 at 11:04
 • Sounds like a good vacation 🙂 I look forward to read about the “news” too.

  x
  LeahSephira
  http://www.sephira.dk/

  21/07/2015 at 16:05

Post end kommentar