Ingredien – Pleje & Styling

ingredien, Ingredien Smoothing Styling Serum, Ingredien Soft Treatment, Ingredien Bonkey Bop Cream Curl Cream, Ingredien - SHOT-A-LOT Color Bomb Shampoo

4

 

Ingredien SHOT-A-LOT Color Bomb Shampoo, silver shampoo

Jeg er blevet helt vild med det danske mærke Ingredien! Mit hår kræver en del pleje, da det er krøllet, langt og farvet. Jeg har prøvet nogle forskellige produkter derfra og det er bare så skønne! Og da jeg læste Jan’s historie bag mærket, faldt det hele på plads. Jan er selv tidligere frisør, og efter personlige problemer med at få børn, undersøgte han både de generelle problematikker omkring allergi og hormonforstyrrelser, der længe har været kædet sammen med ingredienserne i moderne produkter,  og risikoen for f.eks. nedsat fertilitet, kræft m.m. Alle disse nedslående fakta gav Jan for alvor sparket til at starte Ingredien. Produkter, der ikke indeholder skadelige og uheldige stoffer, og som ikke giver stor miljøbelastning og forurening. Alle produkterne er svanemærket (undtagen color produkterne). Indeholder ingen parabener, allergifremkaldende farvestoffer og konserveringsmidler, mineralske olier, silikoneolier, parafinolier, vaseline, paraffin eller lignende petrokemiske ingredienser.

Soft Treatment hårkuren, dufter så lækkert, lidt af melon og ananas! Den fugter virkelig mit hår helt igennem og konsistensen er dejlig.

Efter jeg fik lysnet mit hår, vil jeg gerne forhindre og nedtone rødligt skær i håret, og det har jeg brugt SHOT-A-LOT Color Bomb Shampoo og treatment til. Den er blevet blandet hos Ingredien, så den passer lige til mit hår.

Heat Protection Spray er et must for mig, da jeg ofte bruger styler og krøllejern. Sparyen er let og igen en dejlig duft!

Nogle gange bruger jeg ikke en styler, så krammer jeg lidt Bonkey Bop Cream i håret og lader det lufttørre. Hvis du har lidt frizzy har som mig, så er den bare så god, i sær her i sommerheden.

Jeg elsker shine i håret! Smoothing Styling Serum samler og giver shine til mine krøller, det det kan man altid bruge!

Hvis du er på udkig efter at prøve noget nyt til håret, så kan jeg i hvert fald anbefale dig at prøve Ingredien.

3 Kommentarer
 • Det skal jeg have tjekket ud! Hvor kan man købe det henne og hvad er prisniveauet?
  Og hey ses vi i næste uge til sjov og ballade?

  Kh B

  01/08/2014 at 09:16
 • Signe
  Svar

  Uh lyder lækkert! Den lilla hårkur vil jeg gerne bruge, har fået lidt sjovt skær efter sommerbadning i swimmingpool 🙁

  07/08/2014 at 15:46
 • Karina Lorensen
  Svar

  Leks! Jeg har prøvet en af deres shampoo’er, så god!

  11/08/2014 at 10:01

Post end kommentar