Insta Makeup Makeover

Min dejlige lillesøster Aja, har lavet en insta makeup makeover på mig! Min søster er blandt andet uddannet makeup artist og vi sidder tit på instagram, og er fascineret over alle de vilde makeupper der findes! Jeg elsker makeup, men går egentlig ikke med så meget til hverdag. Derfor synes hun at jeg skulle have en lille makeover :). Og jeg er vild med det! Især øjenbrynene vil jeg så gerne lære at lave selv. Hun går meget op i bryn og er virkelig blevet bryn-ekspert! Udover det var det sjovt at prøve contouring og winged eyeliner. Du kan følge min søster her @ajapaner.  Hun har netop været i London og er blevet uddannet i en vild teknik! Se mere på @yumilashes_cph – stay tuned jeg har prøvet en behandling og det er helt fantastisk hvad det kan gøre!

Produkter brugt til looket:

2 Kommentarer
  • Sååå smuk! Både med og uden make up 🙂

    17/11/2016 at 09:58

Post end kommentar