Instagram fotofilter apps

instagram apps, insta filter

nivea, cat stamp

japan food, japansk mad, line camera app

cat, bengal cat

insta filter, samsung, android apps

dyrbergkern smykker

filter apps, camera apps, pixlr o matic

Jeg er vild med Instagram :D. Og med sjove apps! Jeg har en Samsung Galaxy mobil og har fundet et par sjove apps, som jeg bruger til mine billeder på insta.

Med app’en LINE Camera, kan du lave sjove filtre og putte “stamps” på. De første 4 billeder har jeg brugt LINE på, hehe lidt fjollede, men det er ret sjovt at putte små hatte og briller på ^_^.  App’en er gratis og fyldt med sjove ting, man kan også købe ekstra “stamps”. Jeg har f.eks købt den med kattene på (du kan se den siger sig frem på billede 2.)

En anden cool app er Pixlr-o-matic! Her kan du også putte en masse forskellige filtre på dit billede, rammer og dekorationer. F.eks er det sidste billede med photo leak, lavet med Pixlr. App’en er også gratis og findes også online til din browser. Det var dagens insta geek fra mig ;). Kender du nogle gode apps?

6 Kommentarer
 • He he, jeg elsker billedet af katten. Så cute! 😀

  10/10/2013 at 17:54
 • Christina
  Svar

  Tak for tippene! Jeg har dog iPhone, så må lige se om de også kan bruges på min. Har mest brugt Pixlr til min insta 🙂

  11/10/2013 at 08:55
 • Betinna Larsen
  Svar

  Sejt! Må prøve den der Line app,det ser sjovt ud (:

  11/10/2013 at 09:50

Post end kommentar