iS Clinical – Champagnebehandling

iS Clinical, iS Clinical behandling, iS Clinical treatment

iS Clinical FiSZZ Facial, iS CLINICAL ansigtskur

iS Clinical behandling, iS Clinical briks, iS Clinical treatmeant

noscomed

lysekrone

iS Clinical, REPARATIVE MOISTURIZER, PROTECTIVE MOISTURIZER SPF 15

iS Clinical FiSZZ Facial, Innovative Skincare, Champagnebehandling, Champagne facial

orcid

iS Clinical FiSZZ Facial, iS CLINICAL produkter,

Sidste uge var jeg til en FiSZZ Facial, også kaldet “champagnebehandlingen”. Skønne Jane tog i mod mig med frugt og nødder, inden behandlingen gik i gang. Vi startede først med en dejlig  ”Warming Honey Cleanser”, som let masseres ind i huden, den er fyldt med antioxidanter, papaya, og grøn te som beskytter mod frie radikaler og er anti-inflammatorisk. Derefter fik jeg en ”Clarifying Mud Masque” på. Den er fyldt med citrus, rosmarin og alger fra det nordlige Atlanterhav. Den fjerner urenheder og andre ophobede affaldsstoffer fra huden.

Og så var det tid til “champagnen”! Selv om der ikke er champagne i den næste maske, føles det sådan. Masken bliver aktiveret ved at en ”Copper Firming Mist” sprayes hen over ansigtet. FiSZZ Facial exfolierer og udglatter samtidig huden, så man får en ungdommelig glød. Det brusede og boblede løs, mens jeg kunne mærke at de aktive ingredienser arbejdede. Til slut smøres ansigtet ind i ”Reperative Moisturizer”, og  ”Extreme Protect SPF30”, som fugter og beskytter huden.

Jeg kunne straks se at min hud havde fået glød og den strålede med det samme. Det var ren luksus at få sådan en omgang ansigtsbehandling, og dagen efter var jeg klar til date night ❤.

4 Kommentarer
  • Orrrh hook me up lady! 🙂

    28/02/2014 at 10:42
  • Det lyder rigtig dejligt 🙂
    /Camilla

    01/03/2014 at 08:34

Post end kommentar