iS CLINICAL Fire & Ice Facial Treatment

iS CLINICAL Fire & Ice Facial Treatment , red carpet treatment, iS CLINICAL

Ih tusind tak for kjolehjælp til Danish Beauty Award, i er de bedste! Viser snart hvad det endte med ;).  Og i aften skal man jo se ekstra fin ud :D. Defor prøvede jeg iS CLINICAL – Fire & Ice Facial Treatment, også kaldet The Red Carpet Treatment! Mange Hollywood stjerne får den lavet før de skal til Oskar uddeling, så jeg var spændt på at prøve. Behandlingen skulle udglatte, blødgører, fremme cellefornyelse og give intensiv fugt til huden.

Fire & Ice ansigtsbehandlingen behandlingen har tre stadier. Først renses huden, derefter påføres “FIRE” dele, en kraftfuld og dybderensende maske. Den dufter dejligt af kanel, og stimulerer huden. Bagefter  er det “ICE” delen, som er en kølende og beroligende maske, som dufter friskt af pebermynte. Til sidst får jeg dejlig serum og creme på fra iS CLINICAL. Jeg blev lidt rød, men det fortog sig efter nogle timer, og dagen efter føltes min hud gennemfugtet og fin.

Produkterne indeholder blandt andet også grøn te, Vitamin B3, Hyaluronsyre, Aloe Vera, Lakrids – Vindruekerne- og Rosmarinekstrakt.  Behandlingen tager ca. 30 minutter, og koster omkring kr. 700 – kr. 1.200. Hvis du har lyst til at prøve The Red Carpet Treatment kan nærmeste klinik anvises på telefon 36 30 64 44. Nu er jeg i hvert fald klar til Beauty Awards :D.

6 Kommentarer
 • Ditte
  Svar

  Hvor lækkert! Heldig med sådan en red carpet behandling 😀

  01/05/2013 at 14:46
 • Karina Nielsen
  Svar

  Håber du havde en god aften (:

  01/05/2013 at 15:02
 • Stinne
  Svar

  Skal man gøre det tit? Eller hvordan?

  01/05/2013 at 15:37

Post end kommentar