J.Lo Makeover

jlo makeup, makeover latina, bronze summer makeup

bronxe kinder, makeover elf cosmetics

makeup til mørke piger, latina makeup, makeover elf cosmetics

jlo makeup, mørk glød, makeup bronze

Så fik jeg lov til at lege J.Lo for en dag ;). Dygtig Malene fra e.l.f. Cosmetics tryllede med en masse bronzer og highlighter og selvom jeg ikke er Latina, føltes det næsten som om! Det er faktisk altid sjovt når folk skal gætte hvor jeg er fra. Det er de færreste der kan se jeg er halv japaner, de fleste gætter på Spanien, Filippinerne eller Hawaii, hvilket jo heller ikke er værst ;).

Jeg plejer ikke selv at bruge en masse bronzer og highlighter, men det vil jeg til. Synes det er cool at man kan skygge ansigtet ind og fremhæve sine træk med highlighter. Du kan se hvilke produkter og en lille guide til looket lige her. I’m still Delance from the block ♫.

10 Kommentarer
 • Der er ikke noget i vejen med at lige en filippiner 😉 Jeg faldt over en artikel på nettet, der fortæller, at Filippinerne er bandlyst fra samtlige skønhedskonkurrencer pga. de har vundet eller været i top 5 de sidste mange år. Haha, det er alt for skørt… Nå, men jeg ville bare sige, at du ser brand-godt ud – Malene er så god 🙂
  Kh Shanice

  (Lige nu har jeg en giveaway med koncertbilletter til Louise Dubiel – måske en adventsgave til dig eller en anden? Kig endelig forbi)

  26/11/2013 at 12:42
 • Hvor er du smuk også som latino 😉
  Folk kan altid gætte hvor jeg er fra, heller ikke så svært!
  /Camilla

  26/11/2013 at 14:14
 • Ditte
  Svar

  Wow hot hot 😀

  26/11/2013 at 14:25
 • Stuning look!!!! You captured the infamous “J.Lo glow” to a T! 🙂

  26/11/2013 at 19:55
 • Jeg var lige ved at skrive….”det er helt vildt hvad make-up kan gøre” men det kommer til at lyde forkert… så jeg nøjes bare med at sige, at du ser helt vildt flot ud… og jeg vil også lære det der med highlighter…

  28/11/2013 at 11:22

Post end kommentar