Jabra Event

Jabra Solemate, Jabra Solemate mini, Jabra Solemate højtaler, rejse højtaler

Jabra REVO Wireless

christiane vejlø

jabra soulmate gul

ida corr

guitat, toldboden

Jabra REVO Wireless

jabra pr, jabbra marketing

toldboden mad, toldboden resturant

JABRA SPORT™ WIRELESS+

frokost toldbode, lunch toldboden

ida corr koncert

Med en baggrund som musiker, elsker jeg god lyd og fantastisk musik! Jabra havde inviteret på en spændende event, hvor blandt andet Ida Corr fortalte om sin oplevelser med musik og lyd, Christiane Vejlø fortalte om de nyeste trends og træneren Sara Beck fortalte om hvordan musik kan motivere i for hold til træning, og jeg SKAL høre musik når jeg f.eks løber, det giver et ekstra kick :D. Tech gear er nemlig ikke længere noget som kun interessere mændene, som Marketing Director Suzaan fra Jabra fortalte, den moderne, travle kvinde vil også have lækkert, flot og funktionelt gear Og det er so true!

Jeg er blevet mega fan af Jabra Soulmate, som lige nu står i mit køkken. En trådløs lille højtaler, som jeg tænder og connector via bluetooth med min mobil, når jeg skal ud og lave mad. Og bam, så høre jeg mit yndlings musik, men jeg snitter grøntsager, perfekt :). Den skal også med på min sommerferie, så vi kan se en film på computeren med god lyd og med på stranden, når vi skal hygge med is og en badetur.

I det hele taget var der en masse spændende produkter, som også er trådløse, hvilket er så fedt, så man ikke skal bøvle med en ledning m.m. F.eks. Jabra Sport Wireless+  til løbeturen, et par trådløse høretelefoner, smart! Så behøver man ikke døje med en ledning der svinger frem og tilbage. Eller hvis du ofte er i bil, så kan Jabra Freeway, være handy, da du kan besvare opkald med stemmekommandoer, streame podcasts og gps-vejledning gennem den.

Efter de spændende foredrag, spillede smukke Ida Corr nogle numre og vi hyggede med lækker mad på Toldboden. Jeg skal i hvert fald udforske Jabra noget mere, og glæder mig til at tage min mini højtaler med til Grækenland :).

 

2 Kommentarer
  • Det ser fedt ud! 😛
    Men de skylder mig stadig en højtaler for medvirken i deres reklame, tsk 😉

    23/06/2014 at 10:04
  • Vi har også den mellemste model af Jabra hjemme hos os, og lyden er virkelig god! Bruger den også jævnligt, når jeg enten laver mad, er i bad eller rydder op 🙂 Musik gør bare livet lettere og mere motiverende!

    23/06/2014 at 19:17

Post end kommentar