Japansk kage & Dagens Outfit

Japansk bønnekage

Japansk bønnekage

Min ene kusine er på besøg fra Japan og havde nogle af mine ynglings kager med, mmm intet er bedre end soyabønne kage ;p. Min mor lavede lækker japansk mad, mens jeg prøvede at lære hende lidt dansk, da hun skal være her i noget tid.

Cowboy maxi kjole: Gina Tricot

Cowboy maxi kjole: Gina Tricot

Cardigan: H&M

Cardigan: H&M

Sandaler: Oasis

Sandaler: Oasis

3 Kommentarer
 • Hyggeligt med besøg. Er du mon halv japansk eller hur?

  15/09/2009 at 11:30
 • Hej Jeg har fundet denne side igennem google, jeg søgte halv japansk og så kom denne side fram, jeg ville bare lige hører om du evt. ville melde dig ind i gruppen “jeg er halv japansk halv dansk” på facebook.
  Jeg er selv Halv japansk og halv dansk, og har altid følt mig lidt out off place, så jeg besluttede mig for at finde alle i andre, vi har nu 16 medlemer og vi vokser hele tiden, kunne du eller kender du andre halv japanere som har lyst til at være medlem, så er i mere end velkommen, vi vil holde en årlig kom sammen fest, så vi alle kan lære hinanden at kende..

  Undskyld at jeg sådan forstyrre herinde, men som sagt du kom frem på google.

  Hilsen
  Ken Kobayashi Rasmussen

  Direkte link:
  http://www.facebook.com/group.php?gid=195112878515&ref=ts

  11/05/2010 at 15:00

Post end kommentar