Jeg har testet vegansk og økologisk makeup fra INIKA

#reklame

Dagens makeup er blandt andet fra australske INIKA, som både er økologisk og vegansk! A-beauty is coming! Jeg drømmer stadig om at rejse dertil, men indtil det sker må jeg få lidt aussie feeling med makeuppen 💅.

Step 1 er INIKA Certified Organic Liquid Mineral Foundation i farven Beige. Den dufter let af roser og indeholder hyaluronsyre, som er med til at fugte huden. Den er nem at påføre og farven matcher min vinter hudtone godt 💄. Den er nem at bygge op, alt efter hvor meget du påfører.

Step 2 er INIKA Baked Illuminisor Dewdrop. En gylden pudder som kan bruges som highlighter, øjenskygge eller til at give hele ansigtet en lækker glød ✨. Jeg gav hele ansigtet en tur + lidt ekstra på øjenlågene. Jeg elsker guldglimmer!

Step 3 brynene!  Her har jeg brugt både Benefit Cosmetics Goof Proof øjenbrynspen og Gimme Brow øjenbrynsgel i farven nr. 3. Først farver jeg brynene og derefter former jeg dem med gelen 🖌 .

Step 4 er en blød liner. Back in the day, brugte jeg sort flydende eyeliner, men de seneste par år, har jeg brugt en mørkebrun øjenskygge i stedet. Det giver et blødere look,  samtidig med at det giver mine øjne definition 👀.

Step 5 er mascara, og denne fra INIKA hedder Long Lash og er 100% plantebaseret og vegansk 🌱. Den har holdt hele dagen uden at drysse, så et stort yay herfra! 🎉

Step 6 er lidt på læberne 💋 . Når mit makeup look er low key og naturligt, kan jeg godt lide at putte lidt farve på læberne. Et hint af rødkoral fra Clinique Pep-Start Pout Perfecting Balm i farven Tangerine er 💣.

Det var dagens look, håber du kunne li’ at se den lille video, hvor du kan se produkterne på. Sig endlig til hvis du har nogle spørgsmål 😘 .

1Kommentar
  • Signe Jackobsen
    Svar

    Har længe ledt efter en god vegansk mascara!!

    22/03/2019 at 10:03

Post end kommentar