Jeg lægger altid mærke til flotte negle

Det seneste år har jeg tilført en ekstra luksus i min skønhedsrutine. Nemlig at få lavet en CND Shellac behandling ca. hver 3. uge 💅. Det er bare en lifesaver i en travl og hektisk hverdag, med møder, events og rejser. Jeg lægger nemlig selv meget mærke til andre folks negle, og er derfor også super bevidst om selv at have flotte blanke negle. Jeg har prøvet at sidde til møder, uden at have nået at fikse mine negle, for så at måtte prøve at gemme min afskallet neglelak i mine papirer 😱. Derfor er jeg SÅ glad for CND! For nogle uger siden var jeg så heldig at blive inviteret til et event på Nimb, for at få et kig på de seneste nyheder fra CND. For nu kan en behandlig gøres endnu hurtigere, med den nye patenteret formel kaldet CND Shellac Luxe. Der behøves nemlig ikke først at lægges en “base coat”, den er indbygget i den nye lak. Udover det, så er den også meget hurtigere at aftage igen, kun 60 sekunder! Normalt tager det 10-15 minutter. Så det er win-win for den travle type 💃.  Der er netop lanceret 65 lækre farver og en behandling holder 14+ dage. Jeg ❤ det. Jeg vælger næsten altid nude, sart lyserød og om sommeren en flot koralrød.

Kan du godt lide at variere dit neglelakfarve ofte? Så er har CND også en neglelakserie kaldet CND Vinylux. En flot lak der holder i op til 7 dage, når den bruges sammen med Weekly Top Coat. Her behøver du ikke UV-/LED-lampe og lakken fjernes nemt igen, så du skifte farve når det passer dig 💜.

Der er flere af jer der har spurgt på insta, hvem der ordner mine negle og det gør Celine som ejer CH Nailclinique. Hun kan lave alt det naturlig nude look, til glimmer og cute nail stickers. Og det holder SÅ længe!

Ingen Kommentarer

Post end kommentar