Jeg tester 4 forskellige nuancer Lip Gloss

Jeg har testet 4 forskellige lip gloss farver fra Anastasia Beverly Hills . Jeg blev ret overrasket over hvor forskellige de var! De to røde troede jeg ville være lidt ens, men wow de var meget forskellige på 😘. Som du kan se så har jeg Date Night på billede 2 og Neon Apple på billede 3, og jeg er faktisk ret vild med dem begge to 😱. Date Night er mere sheer i det og giver et lækkert rødt/pink look, mens Neon Apple er super red hot! Det er ikke så tit jeg går med røde læber, mens hvis det endelig skulle være, så er denne et super godt bud. Den er nem at påføre, konsistensen er lækker og farven er super pigmentert 👌. Nu til de to mere nude nuancer. Metallic Rose er min favorit, elsker farven og det rosa skær den giver 💓. Warm Bronze er mørkere end jeg lige troede, men flot til et mere mauve look. Konsistensen, duften og pigmenteringen er virkelig 👏 og det synes jeg er med til at gøre en lip gloss god 💋.

Ingen Kommentarer

Post end kommentar