Julehistorier fra The Body Shop

The Body Shop afholder hvert år det fineste juleevent 🎄. I år var ingen undtagelse! Et smukt syn af grantræer mødte os, da trådte ind i det store lokale midt i byen. Wow der var virkelig indbudt til jul 🎅.  Blandt pyntet gran og julegaver,  spiste vi en lækker brunch, mens vi fik fortalt om de kommende nyheder.

I år er det 15 år siden, at The Body Shop lancerede deres populære pakkekalendere.  Der kommer til at være 3 forskellige kalendere i år + en 100% vegansk nytårskalender! Du kan forkæle dig selv og dine kære, samtidlig med at du gør noget godt for naturen. Fra hver eneste transaktion i november og december, bliver en del doneret til at genskabe minimum 10 millioner m2 land i Wye Valley og Forest of Dean i Storbritannien samt i Caucasus Wildlife Refuge i Ararat-provinsen i Armenien. Det sker i samarbejde med The Woodland Trust UK og World Land Trust, du kan læse mere her.

Udover de fine julekalendere, er der et væld af gode gaveidéer! Fx kan du få printet din Body Butter med en sød hilsen og en selfie. Jeg har lavet en til min mor 😀 med duften af Peppermint Cane Candy 🍭.  Der er også nyt til læber og øjne. Indpakket i en flot metalæske, formet som et kys, får du 3 Matte Lip Liquids. Alle nuancer som klæder de fleste og som kan bruges til hverdag, og til de kommende julefester. På øjene har jeg brugt en af de nye Liquid Eyeshadows, som har et smukt bordeaux skær. Jeg er i det hele taget blevet ret vild med de brændte farver, her til efterår/vinter. Hold øje på The Body Shop og i butikkerne, de fine julenyheder er på vej.

 

Ingen Kommentarer

Post end kommentar