Julepynt fra Lisbeth Dahl

jule pynt, koalabjørn pynt

lisbeth dahl, lisbeth dahl kande, lisbeth dahl rose print

adventskrans, christmas light

lisbeth dahl pr, lisbeth dahl event

guldbestik, guld gaffel, guld ske, guld kniv, lisbeth dahl bestik

lisbeth dahl bamse, lisbeth dahl julepynt, lisbeth dahl christmas decoration, jul

jul bogstaver

buddha pynt, buddha decoration, buddha julepynt

dog christmas, hund julepynt

julekager, christmas cake, jule småkager, jødekager, vaniliekager

julehund, christmas dog, lisbeth dahl

Har i pyntet op til jul derhjemme? Jeg er faktisk slet ikke kommet i gang endnu! For lidt tiden siden var jeg til juleevent hos Lisbeth Dahl, glögg, småkager og en masse fint julepynt :D. Jeg er helt vild med de søde alternative julekugler, i form af små hunde, buddha, og min favorit koalabjørnen! En anden ting som jeg gerne vil have i mit hjem, er det fine guldbestik, så pænt til festlige lejligheder. Se flere billeder her. [/ang_da]

zol8

4 Kommentarer
  • Jeg er en mega sucker for Lisbeth Dahl! Det er lige i min smag 🙂

    20/12/2013 at 13:01
  • Signe
    Svar

    Ih hvor er det cute 🙂

    22/12/2013 at 18:46

Post end kommentar