Kig forbi til Carré & e.l.f. event @ CPH Fashion Festival

e.l.f. cosmetics, nail polish

carre smykker, carre elf cosmetics, carre jewellery

carre ring

guld glimmer

Det er modeuge og jeg har været lidt rundt omkring til shows og events :). Samtidig med fashion week er der også Cph Fashion Festival! Hvis du nu er i København i morgen eftermiddag, torsdag d. 30 januar, mellem kl. 17-19, så kig forbi Carré butikken i Læderstræde 18! Her står Carré nemlig klar med smykke styling og mine e.l.f. piger og jeg, står klar med vores Beauty Booth og giver dig en mini makeover :D. Der er varm kakao, goodiebags og masser af inspiration! Se lidt mere her og her. Jeg håber vi ses!

4 Kommentarer
  • Ville ønske jeg var i København 🙂

    30/01/2014 at 10:53
  • Pernille KL
    Svar

    Bare man ikke boede i Jylland :p

    04/02/2014 at 19:03

Post end kommentar